Uitvaartverzorging BijDeHand IconUitvaartverzorging BijDeHand

C.F. Smeetslaan 147, Castricum

5,0 8 reviews

 • Avatar Séverine Hendriks ★★★★★ 3 maanden geleden
  Als je als moeder van 2 jonge kinderen (en een huis vol dieren) je partner gaat verliezen, dan heb je geen meneer-strak-in-het-pak nodig, die het geheel allemaal nog ongemakkelijker en dus nog moeilijker maakt. Dan heb je iemand nodig, … More die niet schrikt van kinderen met vragen, die niet is van "hoehetheurt" als dat niet je wens is.
  Ik kan niet in woorden uitdrukken wat Richard voor ons gezin heeft betekend (en nog steeds doet). Ik vertelde hem, dat het na de uitvaart bij zijn vertrek voelde alsof de kraamhulp voor het laatst was en wegging. Je doet het samen, hij loodst jou en je complete gezin (ook mijn ouders) door je kwetsbaarste momenten op een dusdanige manier dat je hem gaat missen als je het weer beetje bij beetje zelf moet doen. Hij vond het een compliment, "kraamhulp"... En als hij het een compliment vind, dan zet ik het hier neer, want complimenten verdiend hij!
  Wat beveel ik aan?
  Je zou geen enkele "standaard 13 in een dozijn uitvaartondernemer" meer moeten willen!!! UitvaartVERZORGING is wat je nodig hebt en alles daarom heen en alleen mensen zoals Richard kunnen dat bieden... Ik ben blij dat ik hem gevonden heb en niet gebleven ben bij de "standaard meneer".
  Bedankt Meneer Kraamhulp! Wat doe jij goed!
 • Avatar Nel Timmer ★★★★★ 6 maanden geleden
  De hele periode voor het overlijden van mijn moeder was zeer moeilijk en
  zwaar.Op 26-02 -2020 overleed ze na een ziekbed van 11 dagen.Mijn broer en ik hebben via internet een uitvaartonderneming gezocht en kwamen zo bij Richard Hattink
  … More terecht.Voor het overlijden hadden we al een gesprek met Richard wat onze wensen waren en hoe we de begrafenis eruit wilden laten zien ook namens moeder.Na het overlijden van moeder hebben we Richard gebeld en hij was er meteen.Het hele proces dat volgde het afleggen in de kist en het vervoer naar moeders huis ging zo rustig en mooi dat het ons goed deed.De begrafenis zelf ging geheel volgens plan dankzij Richard die ons er doorheen begeleide.Ik en mijn broer zien terug op een mooie dag ondanks het verdriet van het overlijden van moeder.Wij bevelen Richard aan omdat het een mens is die aan je denkt gedurende deze zware periode en alles voor je over heeft om de begrafenis zo goed en mooi mogelijk te laten verlopen.Dank hiervoor namens mijn broer en mij.
 • Avatar Amaranda Meerwaldt ★★★★★ 8 maanden geleden
  Echt fantastisch, ik kan deze uitvaartonderneming echt aanbevelen. Niets is te gek en niets is teveel chapeau. En hoe Dhr Hattink de kleinkinderen begeleiden onze dank is groot.
 • Avatar Wieteke Prins ★★★★★ 11 maanden geleden
  Het gevoel dat iemand je door een proces heen leid zonder het idee dat je iets zakelijk afhandelt maar echt daar is precies waar nodig. Warme ondersteuning met een extra. Het betrekken van kinderen bij het proces zodat zij ook op een goede … More manier om kunnen gaan met rouw en verlies. De dienstverlening is meedenkend, 24 uur bereikbaar en echt betrokken. Het blijft niet bij alleen invullen van papiertjes en het draaiboek uitvoeren. Echte warme menselijke hulp in een periode waar jezelf in een roes van verlies zit. Dankbaar voor de fijne uitvaart! Ik kan iedereen in deze moeilijke periode aanraden zich door hen te laten ondersteunen en begeleiden.
  Wieteke Prins
 • Avatar Marc De Winter ★★★★★ 10 maanden geleden
  Richard heeft ons waardevol advies gegeven over het rouwproces waarin onze dochter (6) zit. In verband met het aankomende overlijden van mijn moeder en haar oma. Dat deed hij vrijblijvend en met veel betrokkenheid en deskundigheid. Ik raad … More Richard dan ook van harte aan!
 • Avatar Tekla Butter ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zeer persoonlijke begeleiding, geen grote instelling maar echt 1 op 1 persoonlijk contact. Er is heel veel mogelijk en bijna alles kan naar individuele wensen worden ingevuld. Zeker in de corona tijd was dit heel prettig. Top!