Uitvaart in Egmond

De R.K. begraafplaats Karmel of de Hervormde in Egmond aan den Hoef, de algemene (met een R.K. deel) in Egmond aan Zee, de R.K. begraafplaats Rinnegom, of Sint Adelbert Abdij in Egmond aan Binnen; Egmond heeft een groot aantal begraafplaatsen waaruit je kunt kiezen. En dan kun je ook nog kiezen uit verschillende crematoria: Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk en Schagen. 

Laten we er niet omheen draaien. Niemand zit te wachten op het moment dat hij een uitvaartondernemer moet bellen. Dat telefoontje stel je liever zo lang mogelijk uit. 

Toch is het handig om al van tevoren eens contact te maken. Je kunt dan op een laagdrempelige manier kennismaken, zonder dat er direct een noodsituatie is waarin je niet meer rustig kunt nadenken,  maar je genoodzaakt voelt tot het maken van snelle beslissingen. 

 Het is lekker dat je dan iemand ‘op de hoek van de straat’ hebt wonen, die bij je langs kan komen. Gewoon, om een bak thee te drinken, wat dingen voor te bespreken, allemaal vrijblijvend; zodat je kunt proeven of diegene wel de persoon is waar je straks zaken mee wilt doen. 

 Uitvaartverzorging BijDeHand is specialist op het gebied van uitvaarten waarbij kinderen in de basisschoolleeftijd betrokken zijn. Natuurlijk kunnen we ook andere uitvaarten voor je verzorgen. In alle rust, met een lach en een traan, helpen we je alles vorm te geven. Dat doen we doordat we stap voor stap met je meegaan in de hele voorbereiding. Het afscheid dat we samen organiseren, moet zo zijn dat je er later in liefde op terugkijkt. Er wordt vaak gevraagd “wat is normaal in deze situatie”. Ons antwoord is “wat zou jij willen”. Het maakt namelijk niet uit wat de buren ervan denken, het gaat erom dat alles is geregeld zoals jij het belangrijk vindt.

Materialen

Recent nieuws

- Wat kost een begrafenis?

- Wat kost een crematie?

- Wat is een particulier graf?

- Uitvaart en corona

Werkgebied

Door de expertise van BijDeHand, werken wij landelijk - inclusief de Waddeneilanden.

 

Contact

06 - 11 03 14 14 (24/7 bereikbaar)
richard@uitvaartverzorgingbijdehand.nl