Uitvaartkisten

Niet het eerste waar je over nadenkt misschien, maar een kist is nogal een persoonlijke keuze. En de een is nu eenmaal mooier (of handiger) dan de ander. 

Er is van alles mogelijk. Van totaal zelfgekozen kisten, in de print die jij wilt, tot een kartonnen kist. Er zijn letterlijk teveel verschillende mogelijkheden om op te noemen. Daarom doen we dat ook niet.

Waar we het graag over willen hebben met je, is of je de kist alleen wilt gebruiken als omhulsel van het lichaam, of dat je er ook op wilt laten kleuren door je kind. Dan is het handig om een populieren kist te nemen, aangezien je daar fijner op kleurt dan op een eiken kist. Wil je voor een klassiek aanzicht gaan, dan is die eiken kist juist weer handiger. 

Zo zijn er legio mogelijkheden. We helpen je graag bij het kiezen voor de ‘juiste’, of liever gezegd degene die het beste bij je wensen past.

Contact met BijDeHand

Bij overlijden bel je direct. Hoe laat het ook is. In andere gevallen…

Materialen

BijDeHand werkt met verschillende materialen.
We beschikken over een eigen multikoeler. Daarmee kan een overledene thuis worden gekoeld, zowel bij een opbaren op bed als in de kist. Daarnaast zijn er meer hulpmiddelen waar we zelf over beschikken. 
Maar het allerbelangrijkst is misschien wel, dat BijDeHand beschik tover speciale materialen om met kinderen over de dood te spreken. Denk hierbij aan kleurplaten, knutselspullen,  LEGO®, en speelgoed van hout. Allemaal uiteraard in het thema dood en rouw. 

En allemaal ook ontworpen door Richard.

Je haalt dus niet zomaar iets naar binnen als je kiest voor Uitvaartverzorging BijDeHand.

 

 

Recent nieuws

- Wat kost een begrafenis?

- Wat kost een crematie?

- Wat is een particulier graf?

- Uitvaart en corona

Werkgebied

- Uitvaart Castricum

- Uitvaart Alkmaar

- Uitvaart Zaandam

- Uitvaart Haarlem

 

Contact

06 - 11 03 14 14 (24/7 bereikbaar)
richard@uitvaartverzorgingbijdehand.nl

Wat is de dood eigenlijk?

Er is maar 1 zekerheid in het leven: je gaat een keer dood. De meeste mensen denken dat doodgaan een moment is (knopje omzetten, klik en je leeft niet meer; je bent dood). Zo gaat dat niet. De dood is een proces. Na je laatste hartslag gebeurt er nog het een en ander. Dat kun je hier terugvinden.