kan ik je helpen?

Iemand waarvan je houdt gaat binnenkort dood. Paniek! Natuurlijk heb je behoefte aan iemand die je helpt om alles te plannen en te regelen.
Maar, je wilt meer. Je wilt de beste zorg voor je kind, dat je kind begrijpt wat er gebeuren gaat, actief deelneemt in de hele periode tussen overlijden en uitvaart. Jij wilt dat je kind erbij hoort, maar zonder dat er een gedwongen, ongemakkelijke sfeer ontstaat.

Dan nodig je BijDeHand uit om je bij te staan.

* Er komt een gespecialiseerde uitvaartverzorger, op het gebied van rouw bij kinderen
* Je ziet de hele periode hetzelfde gezicht
* Je kind wordt overal op niveau bij betrokken en voorbereid op wat komen gaat

BijDeHand is de eerste specialistische uitvaartverzorging in Nederland (en Europa) op het gebied van begeleiding van kinderen (in de basisschoolleeftijd). Betekent dit, dat je alleen met kinderen in die leeftijd terechtkunt? Nee, maar het houdt wel in dat daar écht een meerwaarde ligt waarvoor je BijDeHand inhuurt. BijDeHand is opgericht door Richard Hattink, rouwpedagoog (M.Ed), internationaal spreker en trainer op het gebied van rouw bij kinderen. Richard is daarnaast de ontwikkelaar van uitvaartspeelgoed, waarmee kinderen laagdrempelig de dood kan worden uitgelegd.

Leg contact met Uitvaartverzorging BijDeHand

in geval van overlijden bel direct, anders…

Materialen

BijDeHand werkt met verschillende materialen.
We beschikken over een eigen multikoeler. Daarmee kan een overledene thuis worden gekoeld, zowel bij een opbaren op bed als in de kist. Daarnaast zijn er meer hulpmiddelen waar we zelf over beschikken. 
Maar het allerbelangrijkst is misschien wel, dat BijDeHand beschik tover speciale materialen om met kinderen over de dood te spreken. Denk hierbij aan kleurplaten, knutselspullen,  LEGO®, en speelgoed van hout. Allemaal uiteraard in het thema dood en rouw. 

En allemaal ook ontworpen door Richard.

Je haalt dus niet zomaar iets naar binnen als je kiest voor Uitvaartverzorging BijDeHand.

 

 

Recent nieuws

- Wat kost een begrafenis?

- Wat kost een crematie?

- Wat is een particulier graf?

- Uitvaart en corona

Werkgebied

- Uitvaart Castricum

- Uitvaart Alkmaar

- Uitvaart Zaandam

- Uitvaart Haarlem

 

Contact

06 - 11 03 14 14 (24/7 bereikbaar)
richard@uitvaartverzorgingbijdehand.nl

Wat is de dood eigenlijk?

Er is maar 1 zekerheid in het leven: je gaat een keer dood. De meeste mensen denken dat doodgaan een moment is (knopje omzetten, klik en je leeft niet meer; je bent dood). Zo gaat dat niet. De dood is een proces. Na je laatste hartslag gebeurt er nog het een en ander. Dat kun je hier terugvinden.