doel

Waarom een uitvaartverzorger met een specialisme?

Het is nogal wat, een uitvaart organiseren. Niet iedereen kan tegen de druk die zo’n evenement met zich meebrengt. In 2 dagen tijd moeten zaken bij elkaar komen, die daarvoor weinig besproken zijn. Toch zijn er behoorlijk wat mensen die zich hiermee bezig houden. Sterker nog, er zijn meer dan 2700 uitvaartondernemingen in Nederland.

Toch is er wel een verschil tussen de ene en de andere onderneming. Waar de ene onderneming het devies ‘massa is kassa’ lijkt te volgen en vooral op zoek is naar zoveel mogelijk uitvaarten om te verzorgen; is de andere onderneming vooral gericht op persoonlijk contact en individuele zorg.

Daarnaast zijn er een aantal ondernemers die zich hebben gespecialiseerd; bijvoorbeeld in het verzorgen van multiculturele uitvaarten. BijDeHand is de enige uitvaartverzorging die zich specialiseert in de zorg voor jonge gezinnen waar een ouder overlijdt.

Maar waarom?

Wanneer een jonge papa of mama sterft verandert er veel in het gezin.

En die veranderingen, daar kunnen de mensen van Uitvaartverzorging BijDeHand als geen ander op voorbereiden en op inspelen. We weten wat je tegen gaat komen, geven je alle ruimte voor je eigen proces, bewaken hoe het met de kinderen gaat, staan opa & oma bij in hun rol, en helpen je ook na de uitvaart nog om het gezin waar een gat in is gevallen weer op de rit te krijgen.

Richard is de drijvende kracht achter Uitvaartverzorging BijDeHand; hij heeft vanuit een pedagogische visie (master pedagoog) en praktijkervaring de optimale begeleiding voor jonge gezinnen ontwikkeld.