Frequently Asked

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen

u

Als ik bij QWERTY ben verzekerd, kan ik alleen bij QWERTY mijn uitvaart laten verzorgen toch?

Nee. Zo werkt dat niet. Lees er hier meer over.

u

Waarom een specialisme?

Er gebeurt écht iets anders als je 45 bent en je komt te overlijden, of je bent 85 en je sterft. Je gezin heeft andere hulp nodig. Ik richt me specifiek op de behoeften van het gezin van die jonge ouders.

 

 

u

Ik woon in ... Kun je me dan ook helpen?

Zeker! In tegenstelling tot de meeste uitvaartondernemers, werk ik door het hele land. Geen gedoe met regio’s, (prijs)afspraken met locaties, of wat dan ook. Ik ben er. Ook als ik daar eerst 2,5 uur voor moet rijden. En dat doe ik met liefde. Als ik verder weg werk, slaap ik op de dag voor de uitvaart in de buurt van die plaats. Dan ben ik zo min mogelijk beïnvloed door file.

Daarnaast heb ik door het hele land samenwerkingspartners, waar ik bijvoorbeeld rouwvervoer en kisten kan inkopen. Dat scheelt vervoerskosten 🙂

Ow, en! In mijn tarief zitten de reiskosten binnen Nederland meegerekend, dus je betaalt niet extra omdat we 2 uur uit elkaar wonen.

u

kan ik jou ook per uur inhuren?

Nee. Ik heb lang en goed nagedacht over wat ik je wil bieden, en waarom ik je dat aanbied. Dat heeft te maken met wat ik zie dat ‘men’ nodig heeft. Als je liever iemand hebt, die je voor 3 uur kunt inhuren, dan ben ik niet degene die je zoekt.

u

Wanneer kan ik je bellen?

Ik hoop dat je me belt, vanaf het moment dat je weet dat je zult doodgaan. Dat klinkt flauw, maar hoe eerder je gaat nadenken over je uitvaart, hoe beter je je kunt voorbereiden.

Als je partner is overleden, ben je me dag of nacht, zon- of feestdag, week- of weekenddag. 
Heb je een vraag? Dan bel je me tussen 09:00 en 17:00 uur. 
Begeleid ik jouw gezin in een voor- of een natraject? Dan ben ik tussen 09:00 en 20:30 bereikbaar.

u

Wat kost dat allemaal wel niet?

Daarover kan ik kort zijn; kijk maar op deze pagina.

u

waarom kies ik voor jou?

Die vraag laat ik liever door anderen beantwoorden. In Google scoor ik een 10,0 als het gaat om ervaringen door families. En als je niet goed weet of je met mij wilt werken, dan nodig je me uit voor een kopje thee (geen zakje, wel een koekje) om vrijblijvend kennis te maken.

u

Hoezo wil je direct na overlijden komen?

Hoe eerder ik voor het overleden lichaam van je partner kan zorgen, hoe beter dat is voor de conservering. Ik kan processen van achteruitgang niet stoppen, wel zoveel mogelijk remmen. En hoe eerder ik ‘de rem erop zet’, hoe beter dat is. 

Dus, daarom bel je me ook midden in de nacht!

Toch nog een vraag?

Mail me!