Frequently Asked

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen

u

Als ik bij QWERTY ben verzekerd, kan ik alleen bij QWERTY mijn uitvaart laten verzorgen toch?

Nee. Zo werkt dat niet. Lees er hier meer over.

u

Waarom een specialisme?

Er gebeurt écht iets anders als je 45 bent en je komt te overlijden, of je bent 85 en je sterft. Je gezin heeft andere hulp nodig. Ik richt me specifiek op de behoeften van het gezin van die jonge ouders.

 

 

u

Ik woon in ... Kun je me dan ook helpen?

Zeker! In tegenstelling tot de meeste uitvaartondernemers, werk ik door het hele land. Geen gedoe met regio’s, (prijs)afspraken met locaties, of wat dan ook. Ik ben er. Ook als ik daar eerst 2,5 uur voor moet rijden. En dat doe ik met liefde. Als ik verder weg werk, slaap ik op de dag voor de uitvaart in de buurt van die plaats. Dan ben ik zo min mogelijk beïnvloed door file. 

Daarnaast heb ik door het hele land samenwerkingspartners, waar ik bijvoorbeeld rouwvervoer en kisten kan inkopen. Dat scheelt vervoerskosten 🙂

u

kan ik jou ook per uur inhuren?

Ja! Als je veel dingen zelf wilt doen, mag je me ook per uur betalen voor de zaken waar je niet uitkomt. Je investering is dan €115 per uur.

u

Wanneer kan ik je bellen?

Ik hoop dat je me belt, vanaf het moment dat je weet dat je zult doodgaan. Dat klinkt flauw, maar hoe eerder je gaat nadenken over je uitvaart, hoe beter je je kunt voorbereiden. 

u

En als er iemand dood is, wanneer bel ik dan?

Direct. Bel me zodra diegene overleden is, dan kom ik naar toe. Ondertussen bel je uiteraard ook de (huis)arts. Die moet het overlijden bevestigen. 

u

Wat kost dat allemaal wel niet?

Daarover kan ik kort zijn; kijk maar op deze pagina.

u

waarom kies ik voor jou?

Die vraag laat ik liever door anderen beantwoorden. In Google scoor ik een 10,0 als het gaat om ervaringen door families. En als je niet goed weet of je met mij wilt werken, dan nodig je me uit voor een kopje thee (geen zakje, wel een koekje) om vrijblijvend kennis te maken.

Toch nog een vraag?

Mail me!