Je bent jong, hebt kinderen en terminaal ziek of hebt een terminaal zieke partner.

 Dan komt er nogal wat op je af! Hoe zit het met de uitvaartverzekering, wat moet je allemaal regelen, maar ook de vraag hoe je je gezin voorbereid op het laatste uitje met zijn allen en natuurlijk hoe je het met de kinderen bespreekt…

Wil jij tips van een expert op dit gebied? Wil je lezen van iemand die het allemaal meemaakte en nu haar gezin ‘met een gat’ aan het opbouwen is, wil je het verhaal lezen van Anne die als kind haar vader verloor en vertelt wat haar tips zijn?

Bestel dan Handvat – voor aanstaande jonge weduwes en weduwnaren

Als je dit hebt gelezen,

* weet je dat je niet alleen bent;
* heb je ervaringsverhalen gelezen;
* heb je tips over hoe de dood met je kinderen te bespreken;
* voel je je zekerder;
* heb je een andres waar je terecht kunt met je vragen.

Voor €5 (de verzendkosten) heb je hem op de deurmat liggen

 

 

over de schrijver

Gespecialiseerd op de begeleiding van jonge kinderen in tijden van rouw. Dat komt onder andere tot uiting in zijn rol als voormalig hogeschooldocent voor het vak Verlieskunde en de minor Beroepsmatig omgaan met rouw- en verliessituaties en als gastdocent bij de post hbo-opleiding rouwbegeleidingskunde.

Richard is sinds jaren internationaal trainer en spreker op het gebied van rouw bij jongeren. Hij heeft uitvaartspeelgoed ontwikkeld om laagdrempelig met kinderen over de dood te spreken en heeft hij een uitvaartonderneming opgericht die zich specialiseert in de begeleiding van gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd, waarbij een ouder overlijdt.

Hij heeft in de ontwikkeling van het eerdergenoemde uitvaartspeelgoed, onder andere intercollegiaal gehad met Manu Keirse en Robert Neimeyer, respectievelijk de experts in Vlaanderen en Amerika op het gebied van rouwverwerking.