waar we voor staan

Waarom Uitvaartverzorging BijDeHand?

lees verder
Uitvaartverzorging BijDeHand

Personeel

Wie zijn wij?

Richard Hattink

Richard Hattink

eigenaar / rouw- en uitvaartspecialist

Drijvende kracht achter BijDeHand, ontwikkelaar van uitvaartspeelgoed en  dé rouw- en uitvaartspecialist voor jonge gezinnen waar een ouder komt te overlijden. Ik begeleid voor het overlijden, verzorgt de uitvaart, en is na de uitvaart nog betrokken in het gezin. Ik werkte onder andere samen met Manu Keirse en Robert Neimeyer; gaf les als HBO-hoofddocent voor het vak Verlieskunde en de minor Beroepsmatig omgaan met Rouw- en verliessituaties, en geef al jaren internationaal trainingen over rouw bij kinderen.

Sinds sept 2022 ben ik ingestroomd in de Graduate School, waar ik een start maak om te promoveren op het thema oudersterfte bij kinderen.

Mijn ruime ervaring in en om uitvaartland, gecombineerd met een masteropleiding pedagogiek maakt dat ik weet waar kinderen behoefte aan hebben rondom het overlijden van een ouder. 

 

 

Elske Boerefijn

rouw- en uitvaartbegeleider

Als lid van ons team breng ik, Elske Boerefijn, een unieke combinatie van commerciële ervaring en een warm hart voor mensen. Na 10 jaar in verschillende functies bij een grote vastgoedbeheerder, waarbij ik altijd betrokken was bij de menselijke kant van vastgoed en me inzette voor alle verschillende soorten huurders, heb ik mijn roeping gevonden in de uitvaartbranche.

Gedreven door mijn betrokkenheid bij mensen en mijn liefde voor het ondersteunen, onderzoeken en adviseren, ontdekte ik dat ik mijn talenten nog meer kon benutten in de uitvaartbranche. Na meerdere keren te hebben geholpen bij verschillende uitvaarten, geleid door een goede vriendin van mij, realiseerde ik me dat ik een waardevolle bijdrage kon leveren aan het begeleiden van mensen tijdens deze moeilijke momenten.

Als jonge moeder van twee kinderen kan ik me enigszins inleven in de belevingswereld van jonge gezinnen. Mijn natuurlijke affiniteit met kinderen voegt een extra laag van begrip en geruststelling toe, waardoor ik me specifiek kan richten op de begeleiding van deze gezinnen in hun rouwproces. Mijn ervaring met zorgen en mijn empathische benadering maken mij een waardevolle toevoeging aan ons team, waar ik mijn unieke achtergrond en vaardigheden inzet om families te helpen bij het vormgeven van een liefdevol afscheid. Samen streven we ernaar om recht te doen aan de individuele verhalen van degenen die we in hun afscheid begeleiden.