Rouwzorg

Uitvaartverzorging BijDeHand maakt afscheid behapbaar voor ouder & kind. Ik ben jouw extra paar handen, ogen en oren en begeleid jou en jouw gezin van de terminale fase, via de uitvaart naar de wederopbouw van je gezin zonder…

Na de uitvaart

Na de uitvaart mail ik jou nog tot een jaar na het overlijden. Mails met tips over vader- en moederdag, de eerste verjaardag met maar 1 levende ouder, de eerste zomervakantie, en veel andere momenten komen aan bod.

Daar zit je aan de keukentafel, met de handen in je haar. Je (schoon)ouders weer de deur uit, de Nettie-app afgemeld, de Whats-app groep met buren en vrienden stilgevallen… En hoe krijg je nu de kinderen naar school; de was gedraaid, gevouwen en gestreken; de jongens op tijd bij de voetbal; maak je weer volle werkdagen bij je werkgever; bereid je schoolreisjes voor; vang je studiedagen op; en zorg je tussendoor ook nog dat je er niet zelf aan onderdoor gaat?

Daar neemt Richard je voor BijDeHand.

Wat kost dat?

Een pakket van 4 sessies kost €600 exclusief reiskosten.

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.

Liever een losse sessie? Dat kan ook, dan betaal je €175 per sessie (exc reiskosten).

Ik sta altijd voor je klaar

Het kan soms een hele stap zijn om contact op te nemen met een uitvaartverzorger. Het wordt er toch ‘echter’ van. Maar weet, dat je me altijd kunt bereiken. Via mail, app, of gewoon door te bellen.
In geval van overlijden zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.