Rouwzorg

Uitvaartverzorging BijDeHand maakt afscheid behapbaar voor ouder & kind. Ik ben jouw extra paar handen, ogen en oren en begeleid jou en jouw gezin van de terminale fase, via de uitvaart naar de wederopbouw van je gezin zonder…

Na de uitvaart

Na de uitvaart ben je nog niet van me af. Ik volg jou en jouw gezin nog tot een jaar na het overlijden. In die tijd help ik je bij de wederopbouw van het gezin, de financiële zaken, maar heb ook oog voor de kinderen. Hoe gaat het met hen? Is er wellicht extra hulp nodig? En zo ja, van wie dan en waar vind je die? Het zijn allemaal zaken waarvan BijDeHand vindt dat ze belangrijk zijn. 

 

Ik sta altijd voor je klaar

Het kan soms een hele stap zijn om contact op te nemen met een uitvaartverzorger. Het wordt er toch ‘echter’ van. Maar weet, dat je me altijd kunt bereiken. Via mail, app, of gewoon door te bellen.
In geval van overlijden zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.