knuffelmakers

knuffelportret – beeld: deknuffelmakers.nl

Ik wil zo graag nog knuffelen met papa. Echt knuffelen! En dat is nooit meer mogelijk. Hoor je het je kind al roepen? En dat kan! De knuffelmakers maken fantastische knuffels speciaal voor dit doel.

Het knuffelportret

  1. De afmeting van de knuffel is 35 cm hoog
  2. De levertijd tot het eerste voorstel is maximaal 1 week.
  3. De productietijd na akkoord is maximaal 2 weken.
  4. Je kunt de knuffel helemaal samenstellen zoals jij hem wilt.
  5. Het is mogelijk een geluidsmodule (max 18 sec) toe te voegen.

Wanneer moet dit?

Dat is afhankelijk van of je een geluidsmodule wilt. Als je een geluid wilt toevoegen, kan dat natuurlijk alleen maar als je ook een opname hebt gemaakt.

Verder stellen wij altijd voor dat je de knuffel óf ver voor het overlijden óf wat later na het overlijden aan de kinderen aanbiedt. Het moet volgens ons geen ‘cadeau’ zijn dat je kind aan de uitvaart koppelt, want dan is de kans groter dat hij er niet vaak mee wil; omdat de knuffel dan gekoppeld is aan de uitvaart.

Wat vinden de kinderen?

Veel kinderen reageren enthousiast over een knuffel die lijkt op de overleden ouder. Het is echter van belang om dit wel met het kind te overleggen, aangezien dit geen cadeau is dat je ‘uit het niets’ aan je kind geeft. Aan jongere kinderen (onder 3) kun je de knuffel het beste geven als de ouder om wie het gaat nog leeft. Zo groeit de knuffel in het gezin, zoals iedere knuffel in het gezin groeit. Het is dan minder aan het overlijden van de ouder gekoppeld.

De kosten

De prijs van een knuffel van De Knuffelmakers begint bij €98. Uiteraard maken de opties die je kiest de knuffel eventueel duurder.

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Richard Hattink.