Zwart polyester pak, zwarte schoenen, een stemmige stropdas en de handen gevouwen ter hoogte van de navel.

Het recept om een uitvaartondernemer van een afstandje te herkennen.

En daar pas ik dus voor.

Ik sta midden in het leven. Niet alleen qua leeftijd, maar ook qua smaak. Ik ben dol op een mooi pak, en kan tegelijkertijd ook echt genieten van een nette spijkerbroek met een goed overhemd. Dat laatste is me te casual voor de dag van uitvaart, maar in de voorbereidende gesprekken die we met elkaar hebben is het volgens mij prima mogelijk om in jeans bij je langs te komen. Dan kan zo’n pak wel eens wat afstand creëren en dat wil ik niet. Ik wil nabij zijn.

Maar, ik wil daarnaast ook niet aan mezelf voorbij lopen. De hele bedrijfsfilosofie is daarop ingericht. Niet doen wat je denkt dat goed is, maar doen waarvan je weet dat het goed is.

Daar hoort dus ook bij, dat ik niet in een standaard zwart pak rondloop.

Sterker nog. Ik héb niet eens een standaard zwart pak.

Als je voor mij kiest, kies je ook echt voor mij en mijn kennis. Als “bonus”, krijg je ook mijn persoonlijkheid op bezoek.